Contact

Om contact op te nemen met de associatie, of bij vragen over wie wij zijn, kunt u het beste een email sturen naar:

forum@fomat.nl

Na ontvangst van uw bericht wordt door één van de leden zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Ook als u suggesties heeft over onderwerpen die u graag op de website behandeld zou willen zien verzoeken wij u ons een email te sturen.

Met directe vragen over praktijksituaties kan men zich vanzelfsprekend wenden tot de leden van de associatie; deze zullen we per omgaande, en met uiterste discretie, beantwoorden. De FOMAT kan ook lezingen, onderwijs of informatiebijeenkomsten verzorgen.

Regelmatig blijken scholieren, studenten en co-assistenten voor hun scriptie of praktijkverslag op zoek te zijn naar informatie over het vakgebied. We beschikken over een grote hoeveelheid informatiemateriaal. Aarzel niet om even contact met ons op te nemen via de mail.

Onze website wordt voortdurend aangepast en verder ontwikkeld. Daar nemen we rustig de tijd voor. We staan open voor elke inhoudelijke bijdrage zoals opmerkingen, aanvullingen, etc. Elke reactie, van wie dan ook, is welkom.

De website is voor ons een communicatiemiddel voor onderling overleg en discussie. De meeste bezoekers van buiten Twente vinden de website bij toeval via de zoekmachines op het internet. Als u onze informatie als bruikbaar ervaart hebben we ons doel bereikt.

 • Terug naar begin
 • Wie wij zijn???

  Dat vinden wij niet zo relevant voor de informatieverstrekking met bronvermeldingen.
  Als u ons een mail stuurt komt u daar - als dat van belang is - vanzelf achter; dan weten we ook wie u bent. Dat lijkt ons een zeer open en transparante opstelling.
  Wij vinden onszelf niet zo belangrijk.
  We zijn geen sociaal netwerkje op Facebook, een 'vriendenclubje' op Linkedin of een 'Twitter-clubje' en we hechten niet zo aan 'personal profiles'.
  Het gaat erom wat er gezegd wordt, en dat kunt u op deze website nalezen, en niet om wie wat zegt. En daar oordeelt u toch ook, naar wij hopen, helemaal zelf over nietwaar?

  Wij zouden het op prijs stellen als diegenen, die oprecht interesse hebben in het vakgebied, de moeite nemen om zich met vragen en opmerkingen rechtstreeks tot ons te wenden.

  Opleiding?

  Informatie over de opleiding hebben we verplaatst naar: Wij blijven onze informatie GRATIS ter beschikking stellen voor iedereen die hiervan gebruik wil maken.


  Terug naar begin van deze pagina